Etiquetes

divendres, 11 de setembre del 2015

Presentació



Aquest és el bloc d'aula de la classe de física i química de 1r de batxillerat de l'IES Llombai. És un bloc destinat per a alumnes de 1r de batxillerat de l'IES Llombai, encara que és benvingut qualsevol que arribe ací i espere que siga útil per a tots.

El pas de l'ESO a batxillerat mai és fàcil. És el pas d'un ensenyament obligatori a un ensenyament postobligatori. El batxillerat és un període molt curt, intens, on s'ha de progressar en la manera en que s'estudia, en que es decideix que es va a estudiar després, en que massa vegades hi ha massa pressió per la nota per entrar en determinats estudis. Si estàs llegint açò i eres de primer de batxillerat pensa que serà molt més important l'actitud que tingues en cada moment de la vida que la nota que obtingues en batxillerat. Centra't en treballar cada dia i en millorar com a estudiant.

Respecte a l'assignatura de física i química és important destacar que els conceptes són durs i no s'aprenen instantàniament. Necessiten temps i treball per a dominar-los. Amb quatre hores de classe a la setmana és molt difícil aconseguir-ho i fa falta un poc més.  En aquest sentit espere que aquest bloc siga un mecanisme d'ajuda que done informació i al mateix temps permeta interaccionar amb el professor i altres companys. Per participar només s'ha d'utilitzar l'identificador de google i preguntar o comentar sobre les diferents entrades.

Sigues el que siguen en la vida no tingues por a equivocar-te. Sàpigues que tots ens equivoquem. Com a professor m'equivoque i no passa res. Com a persones tenim dret a equivocar-nos i és més, l'error és una poderosa eina per a progressar. Així que si en aquest bloc, en els vídeos que he fet o en els solucionaris dels exercicis que pose a la teua disposició trobes algun error o no acabes de veure clara alguna cosa interacciona.

En aquest bloc no ho trobaràs tot, però si trobaràs molt de la física i química de 1r de batxillerat. Ja saps, no tingues por a equivocar-te i interacciona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada