Etiquetes

divendres, 23 d’octubre del 2015

Passa l'exercici de dissolucions

L'objectiu de la classe és que tot el món sàpiga resoldre al final de les dos sessions que durarà l'activitat els exercicis 90, 91 i 92 del full d'exercicis. Per això hi haurà que treballar en parelles en primer lloc i en equip després. El professor indicarà quines parelles són l'equip A, l'equip B i l'equip C.

Equip A: ha de fer el els exercicis 90 i 91. Ha de corregir l'exercici 92.
Equip B: ha de fer el els exercicis 90 i 92. Ha de corregir l'exercici 91.
Equip C: ha de fer el els exercicis 91 i 92. Ha de corregir l'exercici 90.

El primer que han de fer els equips és fer l'exercici que han de corregir i no tindre cap dubte en aquest exercici. Per això si una parella té un dubte en com es fa l'exercici que ha de corregir li ho ha de preguntar a altres companys que tinguen el mateix exercici. Així, tots els equips A s'han d'ajudar. Només se li pot preguntar al professor quan totes les parelles que fan un exercici no saben tirar endavant.

Una vegada està solucionat el problema que hi ha que resoldre hi ha que fer els altres 2 que se li entregaran a una parella assignada pel professor per a la correcció. Per aquest efecte s'ha d'entregar l'exercici en un full explicat pas per pas. Per a que la parella que corregisca puga fer comentaris.

Quan es corregeix és molt important escriure comentaris que ajuden als altres companys a entendre on s'han equivocat.

És important entendre que el professor és l'últim recurs i només hi ha que preguntar-li quan s'han esgotat tot els altres recursos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada